Catalogus details

Up to MicroStation/ PowerDraft CEVoor wie is deze training?
Gebruikers van MicroStation en PowerDraft.

Werkwijze
Om 8.30 uur beginnen we met het uitdelen van de CAD-laptop. Dit zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen.
We starten om 9 uur met de cursus.
Voor degenen die niet werken met NLCS stopt de cursus om ca. 14.00 uur.

Inhoud:
De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

De cursusdag ‘Up to MicroStation/ PowerDraft CE’ bestaat uit 2 delen. ’s Ochtends wordt begonnen met MicroStation en gaan we in op de nieuwe mogelijkheden van MicroStation CONNECT Edition en hoe je er zo snel mogelijk vertrouwd mee kunt raken. Er is tijdens dit deel voldoende tijd voor zelf uitproberen maar ook voor andere vragen over het werken met MicroStation. In overleg met de docent kan ingegaan worden op onderwerpen die als lastig worden gezien in MicroStation. Ook de geheel vernieuwde plottool komt aan bod. Dit deel duurt tot ongeveer 14.00 uur.

In het tweede deel gaan we verder met Optimize. MicroStation ziet er met de invoering van de Ribbon heel anders uit, maar dat geldt voor Optimize ook. Het programma is geheel vernieuwd en sluit daardoor perfect aan op MicroStation CE. We gaan in op de manier van werken met deze nieuwe interface en de mogelijkheden die er zijn om gemakkelijk te tekenen conform de NLCS. Uiteraard is er ook bij deze sessie ruim de tijd voor het beantwoorden van vragen over tekenen met Optimize en MicroStation. Rond 16.30 u. sluiten we dan af.

Let op:
Als je je opgeeft voor deze training verwachten we van je dat je dedicated bent om de training te volgen. Tijdens eerdere trainingen was het nogal onrustig door het telefoneren en telkens in- en uitlopen van cursisten.

Duur: 2 dagdelen

Kosten
Afhankelijk van het aantal deelnemers bedraagt de training tussen € 184,- en € 275,- p.p., inclusief cursusmateriaal, excl. lunchkosten. 
De kosten worden doorbelast aan je afdeling. Vraag daarom toestemming aan je leidinggevende om aan de cursus deel te mogen nemen.

Trainer: Ingeborg Hoogenberg van The People Group


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
PLANNED
This event is not scheduled yet.