Catalogus details

NEN 3140 VOP (Voldoende onderricht persoon)Doel training: Leer hoe je gevaren en risico's kunt inschatten bij eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden en hoe je handelingen op een veilige manier kunt uitvoeren. Met dit certificaat voldoe je aan de door de Arbowet en de Arbeidsinspectie gestelde eisen van NEN 3140 Voldoende Onderricht Persoon.

Voor wie is deze training?
Een Voldoende Onderricht Persoon is een werknemer die geen elektrotechnische vooropleiding heeft, maar wél werkzaamheden doet waarbij elektrotechnische risico’s aanwezig zijn, zoals het vervangen van zekeringen en aardlekschakelaars. Deze training is geschikt voor medewerkers die ‘in aanraking’ komen met elektriciteit. 

Inhoud: De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Elektrotechnische gevaren en ongelukken
  • Elektrotechnische bedrijfsvoering en wetgeving
  • Veilig werken door deskundig personeel, procedures en PBM’s
  • Werken met een werkvergunning en schakelbericht

Voorbereiding: geen

Duur: 1 dag

Kosten: Afhankelijk van het aantal deelnemers bedraagt de training tussen de € 335,00 en € 223,00 p.p., inclusief lesmateriaal, certificaat en veiligheidspasje. 

Trainers: V-kam education 

LET OP: Bij inschrijving stem je ermee in dat je emailadres door de Westfriesland Academie wordt verstrekt aan de opleider.
Dit is enkel t.b.v. het versturen van bijvoorbeeld een huiswerkopdracht, een bevestiging en/of herinnering, het verstrekken van cursusmateriaal en een certificaat.


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
PLANNED
This event is not scheduled yet.