Catalogus details

Veilig werken langs de weg - opfris (CROW 96b)Inleiding
Heb je de basiskennis van het veilig werken langs- of op de weg onder de knie maar wil je dit weer even opfrissen voor het verlengen van je certificaat? Volg dan deze training.

Doel training:
De training is bedoeld om je kennis op te frissen van de veiligheidsaspecten en werktechnieken tijdens het werken langs- of op de weg. Het is belangrijk om de risico’s te herkennen en er bewust van te worden.
(De training beperkt zich tot werkzaamheden op niet-autosnelwegen en wegen binnen en buiten de bebouwde kom.)

Voor wie is deze training?
Deze praktijk-opfris-training is nuttig voor uitvoerende medewerkers van de SED organisatie die bij hun werkzaamheden in de openbare ruimte te maken hebben met wegafzettingen en de regelgeving daaromtrent.

Werkwijze
Let op: bij deze training wordt de theorieles binnen en de praktijkles buiten gegeven (ook bij iets minder goed weer).
Je ontvangt na afloop van de training een persoonsgebonden deelnamecertificaat (5 jaar geldig), indien gewenst ook met beoordelingsbijlage en/of een veiligheidspasje.

Inhoud / programma
De richtlijnen die zijn opgesteld door CROW en gepubliceerd in het handboek wegafzetting worden stap voor stap doorgenomen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Signaalkleding (veiligheidskleding)
  • CROW algemene richtlijnen
  • Inventarisatie van de weg en werkzaamheden
  • Werken met het stappenplan; van tekening tot uitvoering (96b)
  • Praktische oefeningen verkeer begeleidende maatregelen
  • Op- en afbouwen van afzetmaterialen

Voorbereiding: n.v.t.

Duur: 1 dagdeel

Trainer: Bijda | Training, advies, veiligheid

Kosten Afhankelijk van het aantal deelnemers bedraagt de training tussen € 82,00 en € 47,00 per persoon, inclusief cursusmateriaal en certificaat.
De kosten worden doorbelast aan je afdeling. Vraag daarom toestemming aan je leidinggevende om aan de cursus deel te mogen nemen.

LET OP: Bij inschrijving stem je ermee in dat je e-mailadres door de Westfriesland Academie wordt verstrekt aan de opleider. Dit is enkel t.b.v. het versturen van bijvoorbeeld een bevestiging en/of herinnering, het verstrekken van cursusmateriaal en een certificaat


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
PLANNED
This event is not scheduled yet.