Catalogus details

SharePoint TrainingInleiding:
Samenwerken vormt hét sleutelbegrip van SharePoint. Werk je samen in regionale projecten binnen de Regio WF? Of ga je dat binnenkort doen? Dan is SharePoint het platform voor efficiënt samenwerken en het online uitwisselen van informatie. We starten met een lijst met 200 collega’s, die persoonlijk een uitnodiging krijgen zich in te schrijven voor de training.

Doelgroep:
De training SharePoint is bedoeld voor projectleiders en projectmedewerkers van regionale projecten die al een eigen projectensite op SharePoint hebben.

NB:
Het maakt niet uit of je al bekend bent met Office 365/Sharepoint. Omdat alle leden van een projectgroep moeten beschikken over dezelfde kennis en vanuit een gelijke basis aan de slag gaan is het belangrijk dat iedereen de training volgt.
Neem zelf een laptop mee! Een tablet kan ook maar werkt minder makkelijk. 

Werkwijze:
Tijdens de interactieve training SharePoint leer je werken met de fundamentele onderdelen van SharePoint. Zaken als het beheren van documenten, sites en subsites, het werken met lijsten, bibliotheken, documenten metadateren en de integratie met Microsoft Office, komen aan bod.
Je krijgt les van je Westfriese collega’s die hiervoor inmiddels zijn opgeleid, ervaring hebben opgedaan en beschikken over speciaal voor Westfriesland ontwikkeld lesmateriaal.

Onderwerpen:
• Startpagina introductie en beheer
• Navigeren in SharePoint
• Beheren van sites en subsites
• Werken met lijsten
• Werken met bibliotheken
• Werken met metadatering
• Instellingen beheren

Certificaat:
Na het succesvol voltooien van de training ontvang je een certificaat.

Locatie:
Plaats: Tuinkamer DeSom te Wognum

Voorkennis:
Voor het adequaat kunnen volgen van de cursus is technische kennis geen vereiste. Wel dien je te beschikken over kennis van Microsoft Office.

Trainer(s):
Reginald Baalbergen, Monique Bos, Matthijs v.d. Horst

Kosten:
€ 25,- prijs/dln. excl. BTW en inclusief cursusmateriaal

Duur
1 dagdeel

 


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
PLANNED
This event is not scheduled yet.