Catalogus details

Krijg weer grip op je werkKom je structureel tijd tekort? Ben je de regie kwijt over je Inbox? Ben je vaak moe na je werk? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Loop je vaak achter de feiten aan? Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven? Sta je altijd voor anderen klaar en kom je niet aan je eigen werk toe? Het zijn allemaal gevolgen van de manier waarop je werkt. Dit betekent dat jij er iets aan kunt doen!

Doel training
Het doel van de training is het vergroten van jouw persoonlijk leiderschap. De workshop is gebaseerd op Stephen Covey’s gedachtegoed ‘the 7 habits of highly effective people’ en gaat enerzijds over gewoontegedrag doorbreken en anderzijds over het slimmer werken met e-mail en agenda.

Voor wie is deze training?
Voor iedereen die slimmer wil leren werken met e-mail en agendabeheer en zo persoonlijk leiderschap over zijn/haar werk wil leren nemen.

Werkwijze
De training is interactief en geeft je veel praktische handvatten om proactiever te leren werken. Aan de hand voorbeelden, filmpjes en metaforen neemt de trainer je mee, confronteert en motiveert je om anders te denken en anders te doen.

Aan het eind van de dag:

  • is je Inbox leeg,
  • heb je een overzichtelijke mappenstructuur in je mail,
  • is werk gescheiden van dingen die ‘af’ zijn,
  • staat je onderhanden werk gepland in je agenda,
  • ga je voldaan en opgeruimd naar huis!

Inhoud / programma
De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

Zelfkennis (drijfveren), slim werken met e-mail en agenda, grenzen aangeven, prioriteiten stellen, je werk organiseren vanuit je resultaatgebieden, delegeren, DoeHetNu als krachtige werkgewoonte, vertrouwen als emotionele bankrekening, luisteren hoe doe je dat, energiemanagement.

Voorbereiding
Laptop meenemen

Lesmateriaal
Tijdens de workshop ontvang je een minibrochure met pakkende quotes en veel tips.

Duur
2 dagdelen

Tijden
09.00 -16.30 uur

Trainer
Gert Blaas, AndersDenkenAndersDoen

Kosten
Afhankelijk van het aantal deelnemers bedraagt de training tussen € 200,- en € 250,- p.p., inclusief cursusmateriaal, excl. lunch.
De kosten worden doorbelast aan je afdeling. Vraag daarom toestemming aan je leidinggevende om aan de cursus deel te mogen nemen.


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
PLANNED
This event is not scheduled yet.