Catalogus details

Een Goed Lastig GesprekInleiding

  • Hard op de zaak en hart voor de mens. Hoe maak je dat waar als er ingewikkelde kwesties te bespreken zijn of een lastig bericht te brengen is?
  • Nee verkopen, slecht nieuws, je ontevredenheid uiten. Hoe doe je dat zonder de relatie te schaden?

Deze training biedt inzicht, handvatten en de gelegenheid om te oefenen.

Doel training
Duidelijk, respectvol en met behoud van de relatie lastige kwesties bespreken en nee kunnen verkopen. Kennis van de werking van oplopende spanning en emoties in een gesprek en hiermee om kunnen gaan.

Voor wie is deze training?
Dit is een training voor iedereen die beroepsmatig lastige gesprekken moet voeren. Als leidinggevende en ook in het contact met klanten. De onderwerpen uit de training ‘Doelgericht beïnvloeden’ worden als bekend verondersteld.

Werkwijze
Een interactieve dag waarin verschillende communicatietechnieken worden toegelicht en geoefend. Om de impact van de training te vergroten, werken we met een zeer ervaren trainer én trainingsacteur. In de middag heb je de kans om samen met een trainingsacteur jouw communicatievaardigheden sterk te verbeteren door middel van het naspelen van situaties uit jouw werkomgeving. Zo leer je om met verschillende reacties om te gaan en om zorgvuldig, en met behoud van de relatie, een negatieve boodschap te kunnen brengen.

Inhoud
De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Hard op de zaak, hart voor de mens
  • Een gesprek structureren
  • Grip op oplopende spanning en emoties
  • Klachten opvangen
  • Nee verkopen
  • Slecht nieuws brengen

Kosten
Afhankelijk van het aantal deelnemers bedraagt de training tussen € 249,- en € 333,- p.p., inclusief cursusmateriaal, excl. lunchkosten.
De kosten worden doorbelast aan je afdeling. Vraag daarom toestemming aan je leidinggevende om aan de cursus deel te mogen nemen.

Voorbereiding
Een paar voorbereidingsvragen beantwoorden.

Duur
2 dagdelen

Trainer
Peter Bouwman

 

MAYBE YOU ARE ALSO INTERESTED IN..

Doelgericht beinvloeden


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
PLANNED
This event is not scheduled yet.