Catalogus details

Agressie en geweld - Openbare ruimte - Medewerkers Sport herhalingstrainingOm onze publieke taak veilig uit te voeren, is het agressieprotocol vastgesteld. Bij dit protocol hoort training van medewerkers met publieke taken.
Deze training is een jaarlijkse herhaling, je hebt dus eerder de basistraining gevolgd.

Voor wie is deze workshop?
Deze training is voor medewerkers die hun werk voornamelijk in de openbare ruimte uitvoeren, in sportaccommodaties of op sportvelden. Soms bemoeien omstanders zich ermee.

Duur
Deze training duurt 1 dagdeel

Doel training
Met ‘omgaan met ongewenst gedrag en agressie’ wordt bedoeld dat je leert conflicten en agressie in een vroeg stadium te herkennen en escalatie in situaties waarin de belangen van de inwoner en van de gemeente schijnbaar tegengesteld zijn, te voorkomen. Deze training gaat dus over het voorkómen van agressie.

Werkwijze
De herhalingstraining start direct bij binnenkomst. Elke deelnemer wordt individueel geconfronteerd met een agressieve klant, wiens gedrag moet worden omgebogen met de technieken uit de basistraining. Een tweede groepslid observeert m.b.v. een observatieformulier. De eerste medewerker ‘doet’ de oefening met de boze burger. Na afloop worden de verschillende aanpakken besproken m.b.v. de observaties en videobeelden.

Alle deelnemers oefenen vervolgens met de acteur. Afhankelijk van de leerdoelen wordt de specifieke opdracht op maat voor deelnemers ontworpen.

Als je inschrift voor deze cursus/training, dan geeft de Westfriesland Academie je zakelijke e-mailadres door aan de opleider. De opleider gebruikt dit alleen voor het versturen van een huiswerkopdracht, bevestiging en/of herinnering, het verstrekken van cursusmateriaal en/of een certificaat.” 

 

MAYBE YOU ARE ALSO INTERESTED IN..

Agressie en geweld - Openbare ruimte - medewerkers Sport


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
PLANNED
This event is not scheduled yet.