Catalogus details

Professionele video's maken met je smartphoneMedewerkers die professioneel ogende filmpjes willen leren maken van evenementen waar ze als ambtenaar bij aanwezig zijn.

Inleiding
In deze 1-daagse training leer je de basis van filmen en monteren met je smartphone.

Doel training
Je leert zelfstandig video’s voor online en sociale media maken met goed geluid, licht, kader, shots en met een lengte van 30 seconden tot 1 minuut 30 seconden.

Voor wie is deze training?
Medewerkers die voor hun werk professionele video’s willen leren maken om te publiceren op YouTube, Facebook, andere sociale media.

Werkwijze
Klassikale uitleg met veel ruimte voor vragen. Tussendoor 2 korte oefeningen en 1 langere oefening. Bij de meeste oefeningen werken we in 2-tallen.

Inhoud / programma
De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Voor- en nadelen van video’s maken met de smartphone
  • Geluid, licht, kader, shots
  • Sequenties draaien
  • Monteren
  • Ondertiteling
  • Een succesvolle online video maken

Voorbereiding
Voorafgaand aan de training krijg je een huiswerkopdracht.

Duur
2 dagdelen

Inloop:9.15 uur
Start: 9.30 uur.

Kosten
Afhankelijk van het aantal deelnemers bedraagt de training tussen € 160,- en € 220,- p.p., inclusief cursusmateriaal, excl. lunch.
De kosten worden doorbelast aan je afdeling. Vraag daarom toestemming aan je leidinggevende om aan de cursus deel te mogen nemen.

Trainster
Geertje Algera (voormalig KRO-NCRV) heeft al meer dan 2500 mensen lesgegeven in het filmen met de smartphone. Ze traint non-profit organisaties, bedrijven, gemeenten en BN’ers in het filmen en monteren met de smartphone.

*Belangrijk*: bij deze training zit 1 maand "nazorg" voor de cursisten. Ga dus zeker oefenen. Of het nu privé of werkmatig is. Stuur het filmpje per mail of via WhatsApp naar Geertje en zij geeft je feedback.


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
PLANNED
This event is not scheduled yet.