Catalogus details

Agressie en geweld - Ordegesprekken herhalingstrainingOm onze publieke taak veilig uit te voeren, is het agressieprotocol vastgesteld. Bij dit protocol hoort training van medewerkers met publieke taken. Deze training is een jaarlijkse herhaling, je hebt dus eerder de basistraining gevolgd. Deze training is voor medewerkers Handhaving (BOA).

Voor wie is deze workshop?
Voor medewerkers die aangewezen zijn door de organisatie om ordegesprekken te voeren n.a.v. een agressie-incident.

Duur
Deze herhalingstraining duurt 1 dagdeel.

Doel training
In de training komen zowel het doel, de procedure, de-escalatietechnieken en grenzen stellen aan bod.

Werkwijze
Deelnemers geven verdieping aan het programma doordat we eerder eigen ervaringen en vragen verzamelen en deze verwerken in de oefeningen. Het programma heeft daardoor naast een verdiepingskarakter een hoog doe-gehalte.

Kosten per deelnemer
Afhankelijk van het aantal deelnemers bedraagt de training tussen € 135,- en € 180,- p.p., inclusief cursusmateriaal, excl. lunchkosten.
De kosten worden doorbelast aan je gemeente/ afdeling. Vraag daarom toestemming aan je leidinggevende om aan de cursus deel te mogen nemen.
Annuleren kan tot een maand voor aanvang. 

Als je inschrijft voor deze cursus/training, dan geeft de Westfriesland Academie je zakelijke e-mailadres door aan de opleider. De opleider gebruikt dit alleen voor het versturen van een huiswerkopdracht, bevestiging en/of herinnering, het verstrekken van cursusmateriaal en/of een certificaat.” 

MAYBE YOU ARE ALSO INTERESTED IN..

Agressie en Geweld - Ordegesprekken basistraining


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
PLANNED
This event is not scheduled yet.