Catalogus details

Bezoek Museumstoomtram - Dag van de DuurzaamheidBezoek Museumstoomtram – Dag van de Duurzaamheid
De Dag van de Duurzaamheid is een landelijke dag met allerlei activiteiten op het gebied van duurzaamheid. Een van onze activiteiten op deze dag is het volgen van een rondleiding langs de duurzame activiteiten bij de museumstoomtram in Hoorn.

Vernieuwing en verduurzaming Museumstoomtram
Een museum over 100 jaar geleden zou je niet snel in verband brengen met duurzaamheid, toch is dit wat de Museumstoomtram juist wil doen. Ingegeven door de wens om een uitgebreider verhaal over de stoomtram en haar collectie te vertellen, is het museum ingrijpend vernieuwd én verduurzaamd. Het museum heeft onder meer een duurzame warmteopslag en langs de route van het spoor is een bijenberm ingezaaid. Dit en meer hoor je tijdens de rondleiding in het museum!

Doel van de rondleiding
Het doel is dat de medewerkers zich bewust worden van duurzaamheid. Met de rondleiding laat Museumstoomtram zien hoe zij duurzaamheid toepassen in hun bedrijfsvoering. De rondleiding is bedoeld als inspiratie en prikkeling, en om stil te staan bij de duurzaamheid van ons eigen denken en doen in ons werk.

 


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
PLANNED
This event is not scheduled yet.