Catalogus details

BHV Eerste hulp en zelfhulp voor medewerkers BuitendienstDeze training is gericht op medewerkers van de buitendienst die vaak samen op pad zijn. Ook zijn er situaties waar je alleen werkt in risicovolle arbeidsomstandigheden. Je leert wat je bij een ongeval kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan een ongeval met motorkettingzaag bij bosarbeid of aan beknelling bij werkzaamheden op de eigen locatie. Ook valt te denken dat wanneer je veel onderweg bent, je geconfronteerd kan worden met een ongeval. De training eindigt met een TableTop oefening, met een door jou ingebrachte praktijksituatie.

Met deze training hou je je kennis en vaardigheden fris. De theorie rondom het verlenen van eerste hulp wordt herhaald en de vaardigheden worden opnieuw geoefend. De training wordt afgesloten met een competentiebeoordeling.

Doel
Doel van deze training is dat je eerste hulp kunt bieden aan collega’s, aan jezelf en in voorkomende gevallen aan anderen. Ook eindigen we met een TableTop scenario, die je zelf inbrengt.

Doelgroep
Medewerkers van de buitendienst.

Programma
Deze training bestaat uit 1 dagdeel van 3.5 uur en is praktijkgericht.

Er wordt geoefend met onder meer het behandelen van verwondingen, waarbij improvisatie een belangrijk onderdeel is. Verder komen o.a. aan de orde: handelen bij een ongeluk met een motorkettingzaag bij bosarbeid of beknelling bij werkzaamheden op eigen locatie en andere levensbedreigende letsels zoals steekwonden. Andere levensbedreigende letsels of specifieke thema’s kunnen natuurlijk ook aan de orde komen. Ook oefen je met de AED en de reanimatiepoppen.


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
PLANNED

This event is scheduled on individual request only. Send an e-mail to info@westfrieslandacademie.nl.