Kalender details

Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven.

Medewerkers die professioneel ogende filmpjes willen leren maken van evenementen waar ze als ambtenaar bij aanwezig zijn.

Inleiding
In deze 1-daagse training leer je de basis van filmen en monteren met je smartphone.

Doel training
Je leert zelfstandig video's voor online en sociale media maken met goed geluid, licht, kader, shots en met een lengte van 30 seconden tot 1 minuut 30 seconden.

Voor wie is deze training?
Medewerkers die voor hun werk professionele video’s willen leren maken om te publiceren op YouTube, Facebook, andere sociale media.

Werkwijze
Klassikale uitleg met veel ruimte voor vragen. Tussendoor 2 korte oefeningen en 1 langere oefening. Bij de meeste oefeningen werken we in 2-tallen.  

Inhoud / programma
De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod: Voor- en nadelen van video's maken met de smartphone Geluid, licht, kader, shotsSequenties draaien, monteren, ondertiteling, een succesvolle online video maken  

Voorbereiding
Voorafgaand aan de training krijg je een huiswerkopdracht.

Duur: 2 dagdelen

Inloop: 9.15 uur
Start: 9.30 uur

Kosten
Afhankelijk van het aantal deelnemers bedraagt de training tussen € 159,- en € 219,- p.p., inclusief cursusmateriaal, excl. lunch.
De kosten worden doorbelast aan je afdeling. Vraag daarom toestemming aan je leidinggevende om aan de cursus deel te mogen nemen.

Trainster:
Geertje Algera (voormalig KRO-NCRV) heeft al meer dan 2500 mensen lesgegeven in het filmen met de smartphone. Ze traint non-profit organisaties, bedrijven, gemeenten en BN'ers in het filmen en monteren met de smartphone.

*Belangrijk*: bij deze training zit 1 maand "nazorg" voor de cursisten. Ga dus zeker oefenen. Of het nu prive; of werkmatig is. Stuur het filmpje per mail of via WhatsApp naar Geertje;en zij geeft je feedback.INFORMATION
Training agency Geertje Algera Media
Docent/Coach Geertje Algera
Available seats 4
Contact hours 07:00
Apply before 20-10-2020
EVENT DAYS
DayStartEndIncl.Location
27-10-202009:3016:30LunchWestfriesland Academie C 2.03
C 2.03
Nieuwe Steen 1
Hoorn