Kalender details

Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven.


Doel training:
Leer hoe je gevaren en risico's kunt inschatten bij eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden en hoe je handelingen op een veilige manier kunt uitvoeren. Met dit certificaat voldoe je aan de door de Arbowet en de Arbeidsinspectie gestelde eisen van NEN 3140 Voldoende Onderricht Persoon.

Voor wie is deze training?
Een Voldoende Onderricht Persoon is een werknemer die geen elektrotechnische vooropleiding heeft, maar wél werkzaamheden doet waarbij elektrotechnische risico’s aanwezig zijn, zoals het vervangen van zekeringen en aardlekschakelaars. Deze training is geschikt voor medewerkers die ‘in aanraking’ komen met elektriciteit. 

Inhoud: De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Elektrotechnische gevaren en ongelukken
  • Elektrotechnische bedrijfsvoering en wetgeving
  • Veilig werken door deskundig personeel, procedures en PBM’s
  • Werken met een werkvergunning en schakelbericht

Voorbereiding: geen

Duur: 1 dag

Kosten: Afhankelijk van het aantal deelnemers bedraagt de training tussen de € 335,00 en € 223,00 p.p., inclusief lesmateriaal, certificaat en veiligheidspasje. 

Trainers: Robert Homsma, V-kam education 

LET OP: Als je je inschrijft voor deze cursus/training, dan geeft de Westfriesland Academie je zakelijke e-mailadres door aan de opleider. De opleider gebruikt dit alleen voor het versturen van een huiswerkopdracht, bevestiging en/of herinnering, het verstrekken van cursusmateriaal en/of een certificaat.” INFORMATION
Training agency Westfriesland Academie
Available seats 0
Contact hours 07:30
Apply before 12-02-2021
EVENT DAYS
DayStartEndIncl.Location
15-02-202109:0016:30N.v.t.Westfriesland Academie C 2.03
C 2.03
Nieuwe Steen 1
Hoorn