Kalender details

Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven.

Inhoud: Hoe is de onderlinge communicatie bij jou op het werk? Steken de giraffen er met hun nek bovenuit, of voeren de jakhalzen de boventoon?
Tijdens deze inspiratiesessie kun je er eens met zijn allen op een luchtige manier naar kijken en er samen om lachen. Aan de hand van herkenbare voorbeelden, korte opdrachten, vragen en inspirerende filmpjes neemt de trainer je mee op reis door het landschap van ‘verbindende communicatie’.
De inspiratiesessie is gezellig, leuk, interactief, speels en staat bol van inzichten en praktische handvatten welke je helpen om efficiënter te communUNIceren en er gelijk mee aan de slag te gaan.

Werkwijze: Vanuit jouw scherm gezien kijk je naar Gert Blaas in de trainingsruimte. Alsof je live aanwezig bent! Hij ziet jou en de andere deelnemers op een groot scherm. Zo maken we het samen interactief, leuk én leerzaam!

Voor wie is deze training? Alleen voor medewerkers van Opmeer. In het kader van de week van de organisatie.

Waar: Maandag 16 november, van 10.00 tot 11.30 uur, Online via Zoom
Na inschrijving staat de link voor deze sessie in de bevestiging die je via de mail ontvangt én rechts van deze pagina (bij "meeting links").

Velen werken via Citrix maar inmiddels zijn ook veel medewerkers voorzien van een ‘DWO laptop’ of ‘ingespoelde laptop’ waar je makkelijk je werkplek opkomt zonder gebruik te maken van Citrix, beeld streamen gaat hier prima. Advies is om buiten Citrix om de online cursussen te volgen. Als je jouw thuiswerkplek alleen kunt benaderen via Citrix dan kan je de online cursus op je privé pc / laptop volgen, mits je daarop een camera hebt. De uitnodiging krijg je via de (zakelijke) e-mail binnen. Stuur deze dan door naar je privé mailbox en activeer daar de link om deel te nemen.

Het is belangrijk dat je: dat je actief meedoet en afleiders, zoals je telefoon, uitzet.

Duur: 1,5 uur en na afloop ontvang je een e-boekje met tips.

Trainer: Gert Blaas, Anders denken, anders doen.INFORMATION
Training agency Westfriesland Academie
Available seats 103
Contact hours 01:30
Apply before 13-11-2020
EVENT DAYS
DayStartEndIncl.Location
16-11-202010:0011:30N.v.t.