Kalender details

Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven.

Inhoud:
Stoelyoga is een milde vorm van yoga die wordt beoefend met een stoel. Sommige oefeningen voert u zittend uit. Bij staande oefeningen gebruikt u de stoel als ondersteuning.

De online lessen zijn speciaal ontworpen voor de ultieme opfrispauze en kunnen op elke gewenste stoel uitgevoerd worden. Met rustige bewegingen zijn de lessen voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie.
Wil je mee doen? Schrijf je direct in voor één of beide data!

Voor wie is deze training? Alleen voor medewerkers van Opmeer. In het kader van de week van de organisatie.

Werkwijze: De yoga is te volgen via de ZOOM link
Na inschrijving staat de link voor deze sessie in de bevestiging die je via de mail ontvangt én rechts van deze pagina (bij "meeting links"). (Meeting ID: 929 3513 1725 Passcode: stoel_yoga)

Velen werken via Citrix maar inmiddels zijn ook veel medewerkers voorzien van een ‘DWO laptop’ of ‘ingespoelde laptop’ waar je makkelijk je werkplek opkomt zonder gebruik te maken van Citrix, beeld streamen gaat hier prima. Advies is om buiten Citrix om de online cursussen te volgen. Als je jouw thuiswerkplek alleen kunt benaderen via Citrix dan kan je de online cursus op je privé pc / laptop volgen, mits je daarop een camera hebt. De uitnodiging krijg je via de (zakelijke) e-mail binnen. Stuur deze dan door naar je privé mailbox en activeer daar de link om deel te nemen.

Voorbereiding: Omkleden is niet nodig en schoenen mogen, mits gewenst, ook aangehouden worden.

Duur: 30 minuten

Yogadocente: Githa (Bwstzijn.com)INFORMATION
Training agency Westfriesland Academie
Available seats 106
Contact hours 0
Apply before 14-11-2020
EVENT DAYS
DayStartEndIncl.Location
17-11-202011:3012:00N.v.t.

OTHER OPTIONS
TitleDateAvailable seats
Online Stoelyoga19-11-2020110