Kalender details

Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven.

Let op: Op dit moment weten we nog niet of de training klassikaal of online zal plaatsvinden. Dit geven we uiterlijk een week voor aanvang aan. Als het toch weer een online versie moet worden delen we deze groep op maar datum van training blijft hetzelfde! (alleen is de online versie iets korter). 

Inleiding: Een BHV-er traint regelmatig de routines waar hij of zij over moet beschikken, waaronder levensreddend handelen, reanimeren.

Doel: Opfrissen van de BHV-kennis en vaardigheden, zodat het BHV-certificaat samen met het dagdeel BHV Brandbestrijding, Communicatie en Ontruiming (BCO) met een jaar verlengd wordt. 

Doelgroep: Opgeleide BHV-ers

Programma 

  • (Heel) kort de calamiteitenorganisatie - taken en verantwoordelijkheden. Restrisico's en recente incidenten en calamiteiten.
  • Levensreddende handelingen.
  • Reanimatie en gebruik AED, bewusteloosheid, ernstige bloedingen.
  • Vragen en onderwerpen die door de cursist zelf worden ingebracht.

Trainers: Paulien Braam of Freerk Ottema (Veiligheidspiramide)

LET OP: Als je je inschrijft voor deze cursus/training, dan geeft de Westfriesland Academie je zakelijke e-mailadres door aan de opleider. De opleider gebruikt dit alleen voor het versturen van een huiswerkopdracht, bevestiging en/of herinnering, het verstrekken van cursusmateriaal en/of een certificaat.” INFORMATION
Training agency Veiligheidspiramide
Docent/Coach Freerk Ottema
Available seats 12
Contact hours 03:30
Apply before 16-04-2021
EVENT DAYS
DayStartEndIncl.Location
23-04-202109:0012:30N.v.t.Westfriesland Academie C 2.03
C 2.03
Nieuwe Steen 1
Hoorn