Kalender details

Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven.

Let op: Op dit moment weten we nog niet zeker of de training klassikaal kan plaatsvinden. Dit geven we uiterlijk een week voor aanvang aan. Als dit niet lukt switchen we naar online maar de training gaat sowieso door. 

Inleiding
Om onze publieke taak veilig uit te voeren, is het agressieprotocol vastgesteld. Bij dit protocol hoort training van medewerkers met publieke taken. Deze training is een jaarlijkse herhaling, je hebt dus eerder de basistraining gevolgd. Deze training is voor medewerkers Handhaving (BOA).

Voor wie is deze workshop?
Voor medewerkers die aangewezen zijn door de organisatie om ordegesprekken te voeren n.a.v. een agressie-incident.

Duur
Deze herhalingstraining duurt 1 dagdeel.

Doel training
In de training komen zowel het doel, de procedure, de-escalatietechnieken en grenzen stellen aan bod.

Werkwijze
Deelnemers geven verdieping aan het programma doordat we eerder eigen ervaringen en vragen verzamelen en deze verwerken in de oefeningen. Het programma heeft daardoor naast een verdiepingskarakter een hoog doe-gehalte.

Kosten per deelnemer
Afhankelijk van het aantal deelnemers bedraagt de training tussen € 135,- en € 180,- p.p., inclusief cursusmateriaal, excl. lunchkosten.
De kosten worden doorbelast aan je gemeente/ afdeling. Vraag daarom toestemming aan je leidinggevende om aan de cursus deel te mogen nemen. Annuleren kan tot een maand voor aanvang. 

Als je inschrijft voor deze cursus/training, dan geeft de Westfriesland Academie je zakelijke e-mailadres door aan de opleider. De opleider gebruikt dit alleen voor het versturen van een huiswerkopdracht, bevestiging en/of herinnering, het verstrekken van cursusmateriaal en/of een certificaat.” INFORMATION
Training agency Segment
Docent/Coach Rob van Meurs
Contact hours 03:00
EVENT DAYS
DayStartEndIncl.Location
20-05-202109:0012:00N.v.t.nnb
nnb
Nieuwe Steen 1
Hoorn