Kalender details

Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven.

Let op, deze training zal online plaatsvinden

Om onze publieke taak veilig uit te voeren, is het agressieprotocol vastgesteld. Bij dit protocol hoort training van medewerkers met publieke taken. Deze training is voor medewerkers Handhaving (BOA).

Voor wie is deze workshop?
Je bent BOA medewerker of Handhaver. Je werkt in de openbare ruimte, vaak zonder collega’s/beveiliging . Soms bemoeien omstanders zich ermee.

Duur
Deze training duurt 1 dagdeel.

Doel training
Met ‘omgaan met ongewenst gedrag en agressie’ wordt bedoeld dat je leert conflicten en agressie in een vroeg stadium te herkennen en escalatie in situaties waarin de belangen van de inwoner en van de gemeente schijnbaar tegengesteld zijn, te voorkomen. Deze training gaat dus over het voorkómen van agressie.

Werkwijze
De training start direct bij binnenkomst. Elke deelnemer wordt individueel geconfronteerd met een agressieve klant, wiens gedrag moet worden omgebogen met de technieken uit de basistraining. Een tweede groepslid observeert m.b.v. een observatieformulier. De eerste medewerker ‘doet’ de oefening met de boze burger. Na afloop worden de verschillende aanpakken besproken m.b.v. de observaties en videobeelden.

Alle deelnemers oefenen vervolgens met de acteur. Afhankelijk van de leerdoelen wordt de specifieke opdracht op maat voor deelnemers ontworpen.

Als je inschrift voor deze cursus/training, dan geeft de Westfriesland Academie je zakelijke e-mailadres door aan de opleider. De opleider gebruikt dit alleen voor het versturen van een huiswerkopdracht, bevestiging en/of herinnering, het verstrekken van cursusmateriaal en/of een certificaat.” INFORMATION
Training agency Segment
Docent/Coach Rob van Meurs
Available seats 3
Contact hours 03:00
Apply before 13-03-2021
EVENT DAYS
DayStartEndIncl.Location
18-03-202113:0016:00N.v.t.Online